De wensput
Een wens doen

De sociale wensput!

Wanneer je op Twitter, Instagram of Facebook een foto of een status post met de hashtag #belevingsboomgaard, wordt deze persoonlijk in de wensput gelegd.

Voeren: in het stiltegebied Altenbroek werd een #plukboomgaard van @MijnNatuurpunt geopend. #belevingsboomgaard

Deze gemeentelijke boomgaard, vlak in de buurt van het milieupark, is sinds kort ingericht als een leuke en leerrijke #belevingsboomgaard.

We openen de #belevingsboomgaard feestelijk met 'Fruit met pit' op zaterdag 11 juni!

Aan de Romeinse weg, midden tussen de heuvels en boomgaarden, ligt de speel- en #belevingsboomgaard van Grootloon. Hier vind je tal van fruitweetjes, ...

De boomgaard achter de brandweerkazerne werd door de gemeente Voeren en het regionaal landschap helemaal ingericht naar een educatieve boomgaard. En wij mochten daar als eerste gebruik van maken. We werden op dinsdag 17 september uitgenodigd om kennis te maken met de boomgaard. We mochten een insectenhotel bouwen, nestkastjes en oorwormpotjes maken, een hut vlechten, appels plukken en appelsap persen, takkenmikado spelen en vruchtenstruikjes planten. Ook losten we een speurtocht op aan de hand van de educatieve borden. Karrewiet kwam langs voor een reportage en 's avonds kwamen we al in de uitzending. Een dikke dank je wel aan de gemeente en het regionaal landschap.

Het was super leuk in de #belevingsboomgaard !

In domein 't Speelhof in Sint-Truiden werd vanochtend de #belevingsboomgaard uitgebreid door leerlingen van de SOLV Tuinbouwschool.